Welcome to my blog, hope you enjoy reading

PÀGINA D'INICI

2/11/13



REGAL PER BESSONS

Després d’uns quants dies sense fer res de res... De cop i volta la bombeta s’il·lumina i recordem que han nascut uns bessons d’uns familiars llunyans. Ara ja són a casa i els em d’anar a visitar... Els em de fer un regalet però no sabem que, fàcil solució una mica d’scrap i un paquetet de bodis d’hivern.


Después de unos cuantos días sin hacer nada de nada ... De repente la bombilla se ilumina y recordemos que han nacido unos gemelos de unos familiares lejanos. Ahora ya están en casa y los me de ir a visitar ... Los tenemos que hacer un regalito pero no sabemos que, fácil solución un poco de chatarra y un paquetito de bodys de invierno.

Aquí teniu el resultat:

Aquí tenéis el resultado:









Un marc de fotos amb el dia que van néixer, el seu nom i quatre detalls per poder tindre amb una postada de l’habitació dels nadons.

Un marco de fotos con el día que nacieron, su nombre y cuatro detalles para poder tener con una anaquel de la habitación de los bebés. 

1 comentaris :

Montse ha dit...

Gràcies per passejar-te pel meu bloc i comentar, no coneixia el teu. M'ha agradat molt la idea del marc per penjar a la porta, són molt bonics. Has d'afegir al bloc els seguidors i així no ens perdrem els teus treballs. Petonets

Publica un comentari a l'entrada