Welcome to my blog, hope you enjoy reading

PÀGINA D'INICI

13/10/13

NOVA ZONA DE TREBALL / NUEVA ZONA DE TRABAJO



Després d’unes setmanetes traslladant el material d’una habitació a un altre del pis, finalment tenim un petit racó dins dels despatx per dedicar-lo exclusivament a l’scrap i els nous projectes.

Después de unas semanitas trasladando el material de una habitación a otra del piso, finalmente tenemos un pequeño rincón dentro deL despacho para dedicarlo exclusivamente al scrap y los nuevos proyectos.

Després de tornar de l’Ikea carregats amb quatre coses em pogut deixar gairebé enllestit aquest petit racó. Encara ens falta un revistar penjat el lateral de l’escriptori per poder penjar els papers, cartolines, papers de goma d’eva i petits retalls però a mitjans de la setmana ja ens haurà arribat i després podrem donar per acabada la construcció.

Después de volver de Ikea cargados con cuatro cosas me podido dejar casi listo este pequeño rincón. Todavía nos falta un revistero colgado en el lateral del escritorio para poder colgar los papeles, cartulinas, papeles de goma eva y pequeños recortes pero a mediados de la semana ya nos habrá llegado y luego podremos dar por terminada la construcción.





Gràcies a les grans idees dels blocs que segueixo he pogut desar amb una mica d’ordre tots els materials que utilitzo.

Gracias a las grandes ideas de los bloques que sigo pude salvar con un poco de orden todos los materiales que utilizo. 

1 comentaris :

Unknown ha dit...

Que rinconcito más cuco... y yo que me suelo poner en la mesa del salón y aún así siempre me acaba faltando sitio jejeje.

Publica un comentari a l'entrada